POŽELJNO PONAŠANJE MLADIH U KONFLIKTIMA Nataša Vlah

Poželjna ponašanja mladih u konfliktima predstavlja vrijedno djelo u kojem autorica raspravlja o problemima s kojima se adolescenti svakodnevno susreću u socijalnoj komunikaciji i načinima rješavanja tih problema. Riječ je o poremećajima u ponašanju i načinima rješavanja sukoba. Istraživanje pokazuje da dobar dio mladih koji su u riziku ili već pokazuju neki oblik poremećaja u ponašanju nisu u dovoljnoj mjeri razvili poželjne načine rješavanja socijalnih sukoba u svakodnevnom životu. Uz teorijsku osmišljenost i rezultate empirijskog istraživanja knjiga obiluje vrijednim spoznajama o strategijama rješavanja socijalnih sukoba mladih. Glavni cilj istraživanja koje je provela autorica i koje je opisano u knjizi je da se utvrde relacije između stavova adolescenata prema obrascima rješavanja socijalnih sukoba i razina poremećaja u ponašanju. Pod aplikativnom svrhom navodi izradu prevencijskih programa u kojima će se sustavno raditi na usvajanju obrazaca koji su socijalno prihvatljivi. Uz teorijsku osmišljenost i rezultate empirijskog istraživanja rukopis obiluje vrijednim spoznajama o strategijama rješavanja socijalnih sukoba mladih. Riječ je o vrijednom djelu koje preporučujem javnosti. Prof.dr.sc. Milko Mejovšek

POŽELJNA PONAŠANJA MLADIH U SUKOBIMA 

Nataša Vlah

Uvez: Tvrdi

Br. str: 238

Format: B5

Maloprodajna cijena 150,00 kn (20,00 €)

Poželjna ponašanja mladih u konfliktima

POŽELJNA PONAŠANJA MLADIH U SUKOBIMA Nataša Vlah

POŽELJNA PONAŠANJA MLADIH U SUKOBIMA  Nataša Vlah Uvez: Tvrdi Br. str: 238 Format: B5

€20.00

Poželjna ponašanja mladih u konfliktima predstavlja vrijedno djelo u kojem autorica raspravlja o problemima s kojima se adolescenti svakodnevno susreću u socijalnoj komunikaciji i načinima rješavanja tih problema. Riječ je o poremećajima u ponašanju i načinima rješavanja sukoba. Istraživanje pokazuje da dobar dio mladih koji su u riziku ili već pokazuju neki oblik poremećaja u ponašanju nisu u dovoljnoj mjeri razvili poželjne načine rješavanja socijalnih sukoba u svakodnevnom životu. Uz teorijsku osmišljenost i rezultate empirijskog istraživanja knjiga obiluje vrijednim spoznajama o strategijama rješavanja socijalnih sukoba mladih.
Glavni cilj istraživanja koje je provela autorica i koje je opisano u knjizi je da se utvrde relacije između stavova adolescenata prema obrascima rješavanja socijalnih sukoba i razina poremećaja u ponašanju. Pod aplikativnom svrhom navodi izradu prevencijskih programa u kojima će se sustavno raditi na usvajanju obrazaca koji su socijalno prihvatljivi. Uz teorijsku osmišljenost i rezultate empirijskog istraživanja rukopis obiluje vrijednim spoznajama o strategijama rješavanja socijalnih sukoba mladih. Riječ je o vrijednom djelu koje preporučujem javnosti.

Prof.dr.sc. Milko Mejovšek

5 misli o “POŽELJNO PONAŠANJE MLADIH U KONFLIKTIMA Nataša Vlah

  1. Knjiga se može naručiti kao i sve ostale na mail biakovabiakova@gmail.com, Dostaviti ćemo Vam Katalog i sve promotivne materijale ukoliko Vas interesiraju i drugi naslovi za tekuće razdoblje i trenutne naslove u ponudit, a kođer pružit ćemo Vam i sve ostale informacije koje Vas zanimaju.

   Hvala na pitanju

   Prodajni tim Biakova

   Sviđa mi se

  2. Poštovani,
   on line prodaja još ne postoji kao takva, no možete naručiti na mail sve promo materijale koje Vam možemo dostaviti, također i publikaciju/e koje Vam se dopadaju. nakon primitka narudžbe mailom, poslat ćemo Vam knjigu ili promo materijale poštom, ukoliko ste na području grada Zagreba, knjigu možete dobiti dostavom.
   s poštovanjem,
   Biakova prodajni tim

   Sviđa mi se

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.