ŽIVOT U TRI PRIČE Majda Agić

život u tri priče video gif

 

 

 

ŽIVOT U TRI PRIČE 

Majda Agić

Roman, novele

Uvez: Meki Br.

str: 50

Format: A5

Maloprodajna cijena 77,70 kn (10,50 €)

 

Majda Agić, rođena je u Splitu, 1988. godine. Završila je osnovnu školu “Trstenik” u Splitu, kao i srednju upravnu. Za vrijeme osnovne i srednje škole veliki dio vremena provodila je volontirajući u knjižnici, gdje je sudjelovala u organizaciji raznih predstava, promocija knjiga i drugih događanja. Ljubav prema književnosti i čitanju knjiga usmjerila ju je prema glumi, tako da je nekoliko godina glumila u raznim predstavama u Gradskom kazalištu mladih u Splitu.

Po završetku srednjoškolskog obrazovanja, upisala je studij u Centru za stručne studije, smjer računovodstvo i financije. Međutim, zbog određenih životnih okolnosti, morala je napustiti studij i posvetiti se obitelji u potpunosti. Tijekom odrastanja, a naročito za vrijeme srednje škole, željela je prenijeti svoju ljubav prema pričama na papir, pa je tako nastala njezina prva priča Ispovijed jedne nevine ubojice. Piše i pjesme u kojima na zanimljiv način predočuje događaje iz svakodnevice. Trenutno je zaposlena na poslovima koji su daleko od književnog stvaralaštva, ali ju to nije spriječilo da i dalje piše priče i time upotpunjuje svoju svakodnevicu. Priče joj se temelje na različitim životnim situacijama protkanim raznim ljudskim karakternim crtama. U njima donosi bitna životna iskustva, od kojih i sam autorica uči kroz svoj put odrastanja. Likove u pričama nisu stvarne osobe, već izmišljeni likovi, koje i sama autorica upoznaje dok piše o njihovim zgodama, tako da nikad ne zna unaprijed kakav će lik biti u priči, već se prepušta mašti da ju vodi.

9 comments

  1. Sve tri priče su dosta životne i na kraju svake od njih bih se uhvatila kako želim da traje duže. Drago mi je da autorica nije bježala od mračnijih tema života. Posebno me se dojmila srednja priča i realističan, iako sažet prikaz života jednog od likova.

    Sviđa mi se

  2. Sve pohvale autorici, svaka prica me se posebno dojmila. Sa velikim iscekivanjem sam citajuci cekala kraj svake price. Nadam se jos kojoj ovako dobroj i maštovitoj knjizi.

    Sviđa mi se

  3. Imala sam čast da mi knjiga dodje na kućnu adresu u Srbiju…knjiga koja se čita u dahu…tema zivot svih nas ….hvala Majda i samo tako nastavi jedva čekam sledeću knjigu ovo je samo početak divne karijere….

    Sviđa mi se

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.